Agenda

4 en 5 november 2023 – onze eigen Theatershow

Klik hier voor kaartjes!

Op een mooie voorjaarsdag wordt er in een nest een aantal vrolijk zingende kraanvogels geboren. Ze genieten met volle teugen van een onbezorgde, harmonieuze jeugd. Kleine vogeltjes worden groot en de kraanvogels vliegen uit naar verre oorden, het grote avontuur tegemoet! 

Na deze migratie komen de vogels weer terug op het ouderlijk nest. Groot geworden, neemt elke vogel haar eigenheid mee. Hoe blijf je jezelf binnen een groep kwetterende vogels? De groep gaat op zoek naar een manier om de unieke persoonlijkheden weer te kunnen samenvoegen tot een muzikale eenheid. 

Hoe dat samen weer kan harmoniëren, ga je zien in dit spektakelstuk van Vrouwe IJsselstein Swingt, in de stoere theatershow Brave. Je wordt meegenomen in deze ontdekkingstocht vol zang, muziek, dans, percussie, verdriet en humor.
 
Artistiek leider: Juliette Dumoré
Pianist: Colijn Buis

Zoekt u nog entertainment voor uw bedrijfsfeest? Voor een studiedag? Of bij een etentje? Wilt u dat het publiek heerlijk luistert of juist actief meedoet? Of zoekt u een koor ter ondersteuning van uw kerstsfeer?
Boek ons!