Sponsor/Vriend worden

Aan het investeren in een goede dirigent, het maken van onze muziektheatershows en de deelname aan festivals zijn veel kosten verbonden. Helaas zijn er weinig mogelijkheden voor subsidie, wat betekent dat wij vrijwel alles zelf financieren. Van het maken van decors, het huren van een zaal en techniekassistentie, het regisseren van een show tot het zorgen voor passende kleding.  Elke financiële bijdrage is dan ook van harte welkom en maakt het mogelijk dat wij kunnen blijven bestaan, muziektheatershows kunnen blijven maken, dat wij te horen zijn op festivals en dat wij ons kunnen blijven verbeteren. 

Geniet je van onze uitstraling en van onze muziek? Ken je ons en draag je ons een warm hart toe? Wil je meer bij ons betrokken zijn en/of ons sponsoren? Dat kan op verschillende manieren!

  • Vriend worden. Als vriend heb je een aantal voorrechten: je wordt op de hoogte gehouden van onze activiteiten en krijgt voorrang bij het reserveren van plaatsen bij onze shows. Je wordt vriend voor een jaar door tenminste 20 euro over te maken op rekening NL78 ABNA 0556 7181 43 onder vermelding van ‘vriend’. Vergeet dan niet je contactgegevens aan ons door te geven! (info@vrouweijsselsteinswingt.nl)
  • Eenmalig doneren. Hiervoor kan je een bedrag overmaken op rekening NL78 ABNA 0556 7181 43 onder vermelding van ‘eenmalige donatie’. Elke donatie is welkom!
  • SponsorKliks. Als je via SponsorKliks een online bestelling doet, kan je ons via een groot aantal bekende en minder bekende webwinkels sponsoren! Klik hier of op het logo hieronder en zoek de winkel waar je wilt bestellen. Als je de winkel zo opzoekt, sponsor je ons automatisch zonder extra kosten.

Elke bijdrage wordt door ons enorm gewaardeerd.