Lid worden: juist nu

Na onze gebruikelijke zomerstop gaan we op woensdag 1 september weer repeteren!  Voor zover nu bekend kunnen we fysiek bij elkaar komen in de grote Overtoomzaal in het Fulcotheater, zodat we voldoende afstand kunnen houden. Mooi moment om aan te haken! Interesse? Neem dan contact met ons op!

Wij werken voortdurend aan stemtechniek en groove en doen dat aan de hand van bestaand, maar ook veel nieuw repertoire.

Wil je je zangstem blijven ontwikkelen?
Wil je uitgedaagd worden in meerstemmig koorzang, zowel a capella als met begeleiding?

Ook in coronatijd kan je met ons werken aan stem- en zangtechnieken, live waar het kan en online waar het moet, zodat stem en repertoire ‘in vorm’ blijven. Zodra het weer mogelijk is, zijn we meer dan klaar voor onze optredens! Onze dirigente Juliette heeft veel kennis en ervaring opgebouwd met online repeteren. Zij brengt óók in een repetitie met Jamulus en Zoom ‘verbinding’ tot stand, niet alleen letterlijk (digitaal) maar ook in samenwerking. Door het inzetten van de juiste oefeningen en werkvormen blijven wij ons elke repetitie ontwikkelen.

Kortom: júist nu is bij uitstek hét moment om aan te sluiten! Wij willen groeien naar 30 leden, er is ruimte voor nieuwe leden in alle stemgroepen.

Goed om te weten: wil je lid worden, dan hoort er een proefperiode en auditie bij. In deze tijd van zingen-op-afstand maken we daar met jou originele en haalbare afspraken over. Wil je (nog) geen lid worden, maar zoek je wel een muzikale uitdaging? Overweeg dan deelname aan één van onze projecten!

Voor informatie: bel met Marja (06-450 363 18).

Mailen kan natuurlijk ook (info@vrouweijsselsteinswingt.nl)