Lid worden: juist nu

Wij repeteren elke woensdagavond vanaf 19.30 uur in één van de mooie ruimtes in het Fulcotheater. Kunnen we niet fysiek bij elkaar komen vanwege corona maatregelen? Dan zoeken we naar oplossingen, zoals online repeteren met behulp van Jamulus en Zoom.

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Voor informatie: bel met Marja (06-450 363 18).
Mailen kan natuurlijk ook (info@vrouweijsselsteinswingt.nl)

Wil je je zangstem blijven ontwikkelen?

Wil je met ons groeien en ontwikkelen in meerstemmige koorzang, zowel a capella als met pianobegeleiding?

Wil je met ons groeien en ontwikkelen?

Wil je na elke repetitie weer enthousiast en vol energie thuiskomen?

Wil je aansluiten bij een groep vrouwen die positief in het leven staat en uitdagingen niet uit de weg gaat?

Kom dan een avond meebeleven om te ervaren of het iets voor je is! Wij willen groeien naar 30 leden, er is volop ruimte voor nieuwe leden.

Wij werken voortdurend aan stemtechniek en groove en doen dat aan de hand van bestaand, maar ook veel nieuw repertoire.

Ook in coronatijd kan je met ons werken aan stem- en zangtechnieken, live waar het kan en online waar het moet, zodat stem en repertoire ‘in vorm’ blijven. We blijven zo goed voorbereid voor onze optredens.Wij hebben met Juliette veel kennis en ervaring opgebouwd met online repeteren. Zij brengt óók in een repetitie met Jamulus en Zoom ‘verbinding’ tot stand, niet alleen letterlijk (digitaal) maar ook in samenwerking. Door het inzetten van de juiste oefeningen en werkvormen blijven wij ons elke repetitie ontwikkelen.

Goed om te weten: wil je lid worden, dan hoort er een proefperiode en auditie bij. Wil je (nog) geen lid worden, maar zoek je wel een muzikale uitdaging? Overweeg dan deelname aan één van onze projecten!