Stretch je Stem!

Online voicework-out project

vanaf 27 januari 2021

Coronakilo´s zijn vervelend. Maar weet je wat pas écht erg is? Slappe stembanden!

Na maandenlang hoogstens zoomzingen aan de keukentafel is je zangconditie achteruit gehold. Dat instrument waar je zo trots op bent, waar je blij van wordt, moet weer in shape worden gebracht en wel nú.

Vrouwe IJsselstein Swingt (VIJS) biedt je een trainingsprogramma om twee maanden lang in teamverband een intensieve voicework-out te doorlopen. Dit alles onder supervisie van onze topcoach Juliette Dumoré, een ster in zoomrepetities en zangcoaching (master in EVT).

Wat hebben wij te bieden?

In zeven wekelijkse sessies van een uur werken we aan zangtechniek. In het pilatesdeel van de repetitie leer je zingen in de zes koorkleuren: neutral, lucht, speech, opera, curbing en edge aan de hand van (hoe kan het ook anders) het nummer True Colors. Tijdens de pump-it-up-training wordt je conditie op peil gebracht met een Funk Medley. “I feel good!” wordt nu wel heel letterlijk! Je krijgt oefeningen mee en je leert van de feedback die je krijgt op ingezongen mp3’s.

Je training start op woensdag 27 januari en eindigt 17 maart 2021. De repetities zijn via Zoom van 19.30 tot 20.30 uur.
De kosten zijn € 70,=.

Meer weten en/of aanmelden?

Stuur een mailtje met je naam en mailgegevens naar info@vrouweijsselsteinswingt.nl. Je ontvangt dan meer informatie en betaalgegevens. Een aanmelding is definitief als je betaling bij ons binnen is: we sturen je zo snel mogelijk daarna de bladmuziek en oefenbestanden toe.

Wij hebben er zin in!
Jij ook?!